Project ETA


Euro Tank Amsterdam (ETA)

Ik heb in het verleden wel vaker als inlener voor Mercon gewerkt op het terein van ETA, daar ik de nodige ervaring heb als pijpfitter werd ik gevraagd om als meewerkend voorman het team van Mercon te komen versterken. Het betrof een project van 5 opslagtanks, die gemoderniseerd werden met een schuim blus systeem rondom de opslagtanks. Tevens werden de trappen en het leuningwerk verbeterd. In de opslagtanks waren ook verschillende zwakke plekken. Doormiddel van petsplaten (kleine stalen platen) op de vloeren te lassen, voldoen de opslagtanks weer aan de wettelijke norm.

Indrukwekkend hoe groot een opslagtank is als je er binnen in aan het werk bent!

Mercon is marktleider op het gebied van engineering, constructie en onderhoud van opslagtanks. Mercon heeft de technische expertise om complete tankonderhouds en reparatieprogramma’s op te zetten en omdat ze alle service in eigen huis hebben, kunnen ze zeer kostenefficiënt opereren.

Euro Tank Amsterdam is een op en overslagbedrijf van K1 en K3 producten (zoals diesel, benzine, gasolie en kerosine).deze terminal een opslagcapaciteit van 1.394.000 m3. En met twaalf steigers van formaat, laden en lossen zij veel grote schepen.

DamTech is

- Flexibel

- Multi inzetbaar

- Professioneel

- Betrouwbaar

- Punctueel

Recente opdrachtgevers

DMG Holland B.V

http://www.dmgholland.com

Venus en de Waard

http://www.venusendewaard.nl

Stieva Metaalbewerking

http://www.stievagroep.nl

Syntec personeelsdiensten

http://www.syntecpersoneelsdiensten.nl

Contact gegevens

 • Telefoon:
  +31 (0)6 11151112
 • E-mail:
  g.vandam@dam-tech.nl
 • Adres:
  Spaarne 151
  2011CG, Haarlem
  The Netherlands